Personuppgiftspolicy

Denna personuppgiftspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och hanteras när du besöker eller beställer från careofskills.se (”Webbplatsen”) eller om du kontaktar oss via telefon eller e-post.

Personuppgiftsansvarig
Personuppgiftsansvarig är Care of Skills Sverige AB, 556985-5645.

Vilken information samlar vi in?
När du besöker Webbplatsen samlar vi automatiskt information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, operativsystem, platsdata, tidsdata och några av de cookies som är installerade på din enhet. Dessutom, när du surfar på Webbplatsen samlar vi information om de enskilda webbsidorna som du besöker och information om hur du interagerar med Webbplatsen. Denna automatiskt insamlade information benämns nedan som ”Enhetsinformation”.

Vi samlar in Enhetsinformation med hjälp av följande tekniker:

– ”Cookies” är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare.

– ”Tags” och ”pixels” är elektroniska filer som används för att lagra information om hur du surfar på Webbplatsen.

När du beställer via Webbplatsen, telefon eller e-post samlar vi viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation, kreditkortsinformation, e-postadress och telefonnummer. Denna information benämns nedan som ”Beställningsinformation”.

När vi refererar till ”Personlig information” i denna personuppgiftspolicy avser vi både Enhetsinformation och Beställningsinformation.

Hur använder vi din personliga information?
Vi använder den information som vi samlar in för att kommunicera med dig, för att kunna fullgöra våra åtaganden så att vi kan leverera de utbildningar, produkter och tjänster du beställer. Vi använder Enhetsinformation för att förbättra och optimera vår webbplats, till exempel genom att generera analyser om hur våra besökare använder och interagerar med Webbplatsen och för att bedöma framgången med våra marknadsförings- och reklamkampanjer.

Dina rättigheter till information
Du har rätt att få tillgång till vilken personlig information vi lagrar om dig och kan närsomhelst begära att dina personliga uppgifter korrigeras, uppdateras eller raderas. Om du skulle vilja utöva denna rätt, kontakta oss genom kontaktuppgifterna nedan.
Hur länge lagrar vi information
Vi lagrar informationen så länge som krävs för att kunna fullgöra våra åtaganden för aktuella utbildningar, tjänster och produkter. Om du samtyckt till att vi kan använda och lagra dina uppgifter för att kunna skicka information om nyheter och marknadsföring lagrar vi dina uppgifter till dess att du begär att dessa ska tas bort.
Förändringar i denna personuppgiftspolicy
Vi kan uppdatera denna personuppgiftspolicy från tid till annan för att exempelvis återspegla förändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller rättsliga skäl. Uppdateringar publiceras på Webbplatsen.
Ansvar för tillämpning av personuppgiftspolicy
Medarbetare på ProjektStegen Sverige AB är skyldiga att följa denna personuppgiftspolicy.

Samtycke
Genom att använda vår webbplats godkänner du vår personuppgiftspolicy. När du anmäler dig till en utbildning, beställer en tjänst eller produkt, prenumererar på ett nyhetsbrev, fyller i ett kontaktformulär eller på annat sätt lämnar information till oss samtycker du till att vi behandlar och lagrar för ändamålet relevant information för att kunna fullgöra våra åtaganden. För användning av uppgifter i marknadsföringssyfte anses samtycke finnas om du godkänt detta via Webbplatsen eller annat sätt. Utskick av nyhetsbrev kan komma att ske med berättigat intresse som laglig grund.

Kontakta oss
För mer information om vår personuppgiftspolicy, om du har frågor eller om du vill göra ett klagomål, kontakta oss via hello@careofskills.se eller via uppgifterna nedan: Care of skills Sverige AB Box 131 39 250 13 Helsingborg.

Scroll to Top