Hoppa till huvudinnehållet
Anlita våra edtech konsulter

Edtech strateg

Senior specialist som transformerar eller vidareutvecklar er digitala utbildningsmiljö

Utvecklare av kurser

Erfarna konsulter som kan ta olika roller för att skapa effektiv och professionell e-learning

Projektledare

Professionell projektledning med helhetsansvar för produktioner

Stöd vid upphandling

Få hjälp med kravspecifikationer, anbud, utvärdering av författarverktyg & lärplattformar
Tjänster utifrån ert behov

Vi vill ha hjälp med att skapa e-learning

Har ni ett behov av att skapa en eller flera e-learning? Det kan handla om allt ifrån att göra om en enstaka PowerPoint presentation till inspirerande e-learning till en komplett transformering att skapa e-learning på bred front.

Vi behöver hjälp med att välja LMS

Tycker ni det är svårt att hantera alla frågor det innebär att välja en lärplattform som passar era nuvarande och kommande behov? Vi finns tillgängliga som rådgivare, t ex som upphandlingsstöd, förstudieledare eller som projektledare vid införande.

Vi behöver utbilda våra kunder eller återförsäljare

Har ni behov av en totallösning för att erbjuda kunder och återförsäljare onlineutbildning i en lärplattform som både har funktionalitet och utseende i toppklass? Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som kommer ta er kundutbildning till nästa nivå.

Vi behöver göra en instruktionsfilm

Behöver ni göra en filmproduktion som är professionellt gjord utan att lägga ner en förmögenhet. Vi har en effektiv process för att skapa instruktionsfilmer till en låg kostnad utan att tumma på kvaliteten.

Vi är ett utbildningsföretag som vill transformera till onlineutbildning

Är ni ett utbildningsföretag som har bra content och en pågående utbildningsverksamhet men insett att ni behöver förnya ert sätt att utbilda på? Vi kan vara er partner för att transformera nuvarande utbildningar till hybrid- eller onlineutbildning.

Vi vill börja använda WordPress som lärplattform

Är ni nyfikna på WordPress som plattform för utveckling av e-learning och som lärplattform. Rätt använt är WordPress en fantastik lärplattform. Vi ser fram emot en dialog. Vi älskar WordPress!

Ska vi skapa fantastisk utbildning tillsammans?

Kontakta oss