Vi har lång erfarenhet av att kombinera olika verktyg och plattformar.

Content & lärplattformar för maximal användarupplevelse

Det ska sägas direkt, vi är petiga när det gäller digital utbildning. Tiden när det räckte att spela in en PowerPoint är sedan länge förbi. Vi har stort fokus på att göra innehållet varierat för att hela tiden säkerställa att användarens intresse och fokus finns genom hela utbildningen. Genom hela upplägget tillhandahåller vi professionell projektledning genom vår samarbetspartner ProjektStegen Sverige AB

Motion graphics.

Vi animerar i Adobe After Effects, skapar engagerande whiteboard i Video Scribe, cartoons och explainer videos i Vyond, slutproduktion i Adobe Premiere och Apple Final cut m fl.

Olika författar-verktyg.

Vi har arbetat med de flesta ledande vertygen på marknaden. Ofta behövs mer än ett verktyg i en produktion. Exempel på verktyg är Adapt, Evolve, Articulate 360, WordPress, Adobe Captivate, H5P, Dominknow m fl.

Voice over på riktigt.

Ljudläggning och voice over är viktiga delar i en digital produktion. Vi samarbetar med de bästa bolagen i branschen. Exempel på verktyg vi själva använder är Adobe Audition, Apple Logic Pro m fl.

Bild & grafisk formgivning.

Vi samarbetar med skickliga fotografer för egna bilder, eller så väljer vi bilder från premium bildbanker. Själva jobbar vi dagligen i Adobe Photoshop och Adobe Illustrator.

Scroll to Top